INSTITUTUL NATIONAL DE GERONTOLOGIE SI GERIATRIE "ANA ASLAN"

INSTITUTUL NATIONAL DE GERONTOLOGIE SI GERIATRIE "ANA ASLAN"

Serviciu Description

Terapie cu radiofrecventa si ultrasunete

Terapie cu radiofrecventa si ultrasunete

  1. Acasă
  2. /
  3. Servicii
  4. /
  5. Terapie cu radiofrecventa si ultrasunete

Eliminarea non-invaziva a tesutului adipos

Tesutul adipos este atat inestetic, cat si periculos. O cantitate prea mare de tesut adipos cauzeaza obezitate, care la randul ei poate provoca o serie de probleme de sanatate, printre care si sindromul metabolic ori diabetul de tip 2. Exilis Elite este o tehnologie moderna care asigura o alternativa non-invaziva la chirurgia de eliminare a tesutului adipos, la indicatia medicului specialist.

Cum functioneaza?

Aceasta tehnologie utilizeaza o combinatie de ultrasunete si unde de radiofrecventa monopolara cu pulsatii continue, combinate cu un sistem de racire special. Astfel, se ajunge la dizolvarea celulelor adipoase si a celulitei, o data cu cresterea productiei de colagen si elastina.

Caracteristica sa non-invaziva determina imbunatatirea in siguranta a aspectului diferitelor zone ale corpului. Energia ajunge la diferite adancimi ale tesuturilor, terapia avand un dublu rol: in aceeasi sesiune se distrug celulele adipoase si celulita si se asigura fermitatea zonei in care actioneaza. Cheia unui tratament eficient este utilizarea unor niveluri ridicate de energie, fara a compromite confortul pacientului.

Radiofrecventa

Radiofrecvența are ca scop încălzirea în profunzime a țesutului adipos. Activitatea metabolică este inițiată și procesul de lipoliză accelerat. Celulele grase scad în volum având ca efect reducerea țesutului adipos. În plus, crește și elasticitatea fibrelor de colagen, ceea ce ameliorează aspectul celulitei. Undele de ultrasunet nu influențează direct țesutul adipos ci ajută procesul de lipoliză prin eliminarea metaboliților formați. De asemenea, stimulează drenajul limfatic și transferul de acizi grași către ficat.

În timpul sesiunii, sistemul computerizat Exilis Elite este dirijat pe zona de tratament. Când energia pătrunde în straturile profunde ale pielii, pacienții simt o ușoară senzație de caldură. Capacitatea de a concentra energia pe zone specifice și la adâncimea de penetrare dorită, face ca dispozitivul Exilis Elite să reprezinte o soluție estetica eficientă. Pentru a influența favorabil straturile superioare ale pielii, se utilizează doar încălzirea controlată, pentru a redefini astfel pielea și ridurile fine. De aceea, Exilis Elite susține țesutul de colagen pentru remodelarea, stimularea și consolidarea rețelei de colagen în scopul relaxării pielii și îmbunătățirea texturii acesteia.

Indicatii terapeutice

Aceasta terapie este considerata ca solutia non-invaziva adecvata pentru tonifierea si modelarea corpului, simultan cu arderea grasimilor. Prin aceasta tehnologie se pot trata acele suprafete ale corpului care nu pot fi remodelate cu ajutorul regimului alimentar sau al exercitiilor fizice. Astfel, se foloseste in terapia de reducere a tesutului adipos si de obtinere a fermitatii pielii in zone precum brate, genunchi, spate, coapse si piept.

Caracteristici

  • Asigura o terapie non-invaziva de remodelare a corpului
  • Rezultate vizibile inca de la prima sedinta
  • Elimina rapid excesul de grasime, prin incalzirea controlata si in profunzime a tesutului, cu ajutorul radiofrecventei. Activitatea metabolica se declanseaza si are loc accelerarea procesului de lipoliza. Astfel, are loc o scadere in volum a celulelor grase si o reducere a tesutului adipos.