Fundația „Ana Aslan”

Fundația "Ana Aslan" este o societate de tip nelucrativ înființată de către un Comitet de inițiativă care în 23 februarie 1990, la aproape 2 ani de la încetarea din viață a Acad. Dr. Ana Aslan, a decis constituirea Fundației.

 

Comitetul s-a constituit din Dr. Alexandru Vrabiescu director al I.N.G.G. "Ana Aslan", fost consilier științific al Acad. Prof.Dr. Ana Aslan, Dr. Florin Sacerdoteanu consilier științific al I.N.G.G., Acad. Dr. Constantin Balaceanu Stolnici, Dr. Theodora Barbulescu-Poli,Dr. Georgeta Popescu, Dr. Ioan Copil, Dr. Constantin Bogdan și Ec. Marinica Balaci, colaboratori ai Acad. Prof. Dr. Ana Aslan.

Alpin Spa este dedicat celor care conştientizează că în confruntarea cu situaţiile dificile din viaţa de zi cu zi succesul este posibil numai dacă suntem în cea mai bună formă psiho-fizică.

Programele Vitarium sunt ceea ce ai nevoie pentru o sanătate mai bună, pentru un aspect exterior sanătos şi frumos, pentru echilibrul vital dintre minte şi corp. Regăseşte fericirea şi starea de bine pe care le cautai demult...

Un concept unic în Romania, amplasat într-un loc încărcat de istorie, beneficiind de un cadru pitoresc, Club Insieme Grand Resort reprezintă alegerea perfectă pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Suntem situați la doar 45 de km de București, în județul Dâmbovița, la Pitaru, satul natal al lui Nicolae Grigorescu și te invităm să descoperi un peisaj mirific, demn de penelul celebrului pictor ...

Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Japonia

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca

Tel.: 0215 99 23 00

       0215 99 23 08

Tel. - URGENTA: 962

Institutul Clinic Fundeni

 

Tel.: 0212 75 05 00

Cămin pentru persoane vârstnice "Nicolae Cajal"

 

Tel.: 0213 27 57 50

Sanocare Medical Center

 

Tel.: 0723 25 75 20