INSTITUTUL NATIONAL DE GERONTOLOGIE SI GERIATRIE "ANA ASLAN"

INSTITUTUL NATIONAL DE GERONTOLOGIE SI GERIATRIE "ANA ASLAN"

Serviciu Description

Tratamentul incontinentei urinare

Tratamentul incontinentei urinare

  1. Acasă
  2. /
  3. Servicii
  4. /
  5. Fotoliul Emsella

Incontinenta urinara

Studiile arata ca pierderea involuntara de urina (incontinenta urinara) afecteaza femeile de toate varstele si pana la 40% dintre femeile cu varsta peste 30 de ani. Incontinenta urinara este mai frecventa la femeile care au nascut si la cele care sunt la menopauza, din cauza scaderii tonusului musculaturii pelviene.

Perineul

Perineul este o retea de muschi care formeaza un suport  elastic pentru sustinerea organelor pelviene inferioare.

EMSELLA

Dispozitivul EMSELLA foloseste energie electromagnetica noninvaziva pentru a produce contractii supramaximale ale perineului, astfel ca o singura sedinta cu aceasta tehnologie poate induce echivalentul a 11.000 de exercitii Kegel in 28 de minute. Acest lucru are ca rezultat  cresterea tonusului musculaturii planseului pelvian si redobandirea controlului asupra vezicii urinare, ceea ce duce la reducerea episoadelor de incontinenta.

Eficienta

Patru studii clinice sustin eficienta fotoliului Emsella pentru tratamentul incontinentei urinare. Rata de satisfactie a pacientului raportata este de 95%. Intr-unul dintre studii, 50% dintre participanti au raportat rezolvarea completa a incontinentei. In timpul tratamentului, pacienta simte contractii musculare intense, dar confortabile. Aceasta poate relua activitatile zilnice imediat dupa tratament.

Caracteristici

  • Tratament non-invaziv
  • Procedura rapida, fara a necesita dezbracarea pacientului
  • Grad de succes de 95%