INSTITUTUL NATIONAL DE GERONTOLOGIE SI GERIATRIE "ANA ASLAN"

INSTITUTUL NATIONAL DE GERONTOLOGIE SI GERIATRIE "ANA ASLAN"

Serviciu Description

Terapia corporala pe baza de camp electromagnetic de inalta intensitate

Terapia corporala pe baza de camp electromagnetic de inalta intensitate

 1. Acasă
 2. /
 3. Servicii
 4. /
 5. Terapia corporala pe baza de camp electromagnetic de inalta intensitate

Terapia corporala pe baza de camp electromagnetic de inalta intensitate este una dintre cele mai noi tehnologii de stimulare neuromusculara care a  revolutionat tratamentele corporale destinate tonifierii musculaturii. Aparatul ofera o terapie corporala pe baza de camp electromagnetic de inalta intensitate si emite impulsuri care forteaza muschii sa se contracte de aproximativ 20.000 de ori in doar 30 de minute. Astfel, dupa o singura sedinta de tratament, corpul poate dobandi cu pana la 16% mai multa masa musculara si pierde cu pana la 19% grasime.

Cu ajutorul acestei tehnologii pacientul primeste energie electro-magnetica focalizata care creeaza contractii musculare supramaximale. Aparatul foloseste o serie de modele diferite de contractii pentru a stimula masa musculara intr-un mod si intr-un timp in care un antrenament de forta cu un instructor personal nu o poate face. Muschii raspund printr-o remodelare profunda a structurii interne, de exemplu prin cresterea miofibrilelor (hipertrofie musculara) si crearea de noi lanturi de proteine si fibre musculare (hiperplazie musculara).

Acest tip de terapie ajuta in principal pacientii care desi nu pot face efort fizic, au nevoie de o musculatura tonifiata pentru a sustine componenta scheletica. Este un tratament non-invaziv care dezvolta masa musculara, destinat atat femeilor, cat si barbatilor. Avantajul acestui aparat este ca vizeaza nu doar fibrele musculare, ci si celulele de grasime din zona de tratament pe care le descompune si le elibereaza sub forma de acizi grasi liberi. Abundenta de acizi grasi determina celulele grase sa functioneze defectuos si sa moara, dupa care sunt metabolizati si eliminati natural de corp.

In doua saptamani de tratament, de exemplu, se poate obtine echivalentul unui an de exercitii abdominale si fesiere si reducerea vizibila a tesutului adipos.

Beneficiile terapiei corporale pe baza de camp electromagnetic de inalta intensitate

 • antreneaza muschii abdominali si ii modeleaza
 • activeaza regenerarea colagenului din tesuturile musculare inferior si pelvian
 • intareste muschii pelvici inferiori slabiti
 • tonifiaza si intareste fesele
 • imbunatateste performanta sportiva
 • activeaza si contracta corect musculatura pentru imbunatatirea rezistentei si stabilitatii
 • trateaza diastaza abdominala si pierdearea tonusului muscular dupa sarcina sau cresterea excesiva in greutate